onsdag den 28. maj 2014

Mødregruppe og skoldkoppe-længsel

Idag var det mødregruppedag.. Den sidste af slagsen inden jeg starter barsel på mandag, og Agnes' fader overtager barslen fuldt ud. 

Vi var hjemme hos Hector og hans mor. Der var lige lidt skriven frem og tilbage om, hvorvidt det nu også var fornuftigt, og om hvorvidt Hector overhovedet sku' have lov til at joine de andre unger idag. Hector har nemlig fået skoldkopper. Enden på snakken blev dog, at vi besøgte Hector i hans hjem, hvor vi drak kaffe og spiste kanelsnegle og andet hjemmebag af mågestellet (man er vel Frederiksberg-borger), mens vi nedstirrede hver vores babyalarm i håbet om, at vi således på magisk vis ku' fastholde vores afkom i deres søvn.
Men når så babyalarmen alligevel skrattede og vores babyer stod op, så stod vi ellers også nærmest i kø for at få lov til at kysse og kramme og dele sut med lille Hector og hans skoldkopper. For, desto yngre man er, når man rammes heraf, desto mildere grad sygdom får man.. Som oftest. Ingen regler uden undtagelse, selvfølgelig. Men som vi blev enige om - de skal jo allesammen ha' det før eller siden anyway, så hvorfor ikke nu, hvor vi alligevel barsler og således ikke skal ha' fri fra job pga det?! Jovist, det ville måske være en lidt streng start for fader på barsel her, men altså.. Så er der så meget andet der er nemmere, nu hvor han overtager Agnes i hendes lettere fremskredne alder (7 måneder på søndag!!).
Desuden får han alt det gode sommervejr. 

Så nu må vi se. Det sku' næsten undre, hvis lille Isabell ikke præsterer en skoldkoppe eller to i ugen der kommer.. Der var lidt kyssen i krogene mellem hende og Hector. Agnes derimod sov en dejlig lang lur og havde ikke megen samvær med Hector-drengen. Skoldkopper smitter ved dråber (spyt!) og direkte kontakt med bristede skoldkoppeblærer.. Det sku' nok være den sidste mulighed, der sku' blive vores chance - for der var lidt smæk og lussinger ungerne iblandt. 
Og ellers må vi jo besøge Isabell i nær fremtid;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar