søndag den 25. maj 2014

En ferieberetning, vol. 2

Mor har sagt, at jeg slet slet ikke vil komme til at ku' huske denne ferie, når jeg bli'r ældre. Faktisk påstår hun, at jeg slet ikke er bevidst om, at jeg rent faktisk ER på ferie (og alligevel går hun og kalder mig sin lille mensapige og hende og far bli'r altid enige om, at jeg er fremmelig og sej).. Nå men altså, pga min dårlige hukommelse, har hun bedt mig om at lave endnu en ferieberetning - mens jeg stadig kan huske det. 
Så altså.. Vi var ude at køre i den der bil jo. Og det var okay. Så så vi nogle bjerge, lidt ruiner, nogle geder, en strand, et supermarked (hvor jeg slog en mega stor latter op, da en pige væltede i den indkøbskurv, som hendes mor trillede hende rundt i. Skadefro, yyyup!), og vi kørte på en hel masse snoede veje.

Så var der onsdag, og da var jeg pylret. Men altså, mor og far må også bare forstå at det er trælst at være snottet. Og selv om det er rigtig dejligt og sjovt at de begge hele tiden er omkring mig, så bli'r de altså kedelige i længden. Så hellere socialisere med andre mennesker tak. 

Ellers er der ikke så meget at fortælle. For faktisk lavede vi ikke så meget. Nogle gange var jeg sød og sov lure på de helt rigtige tidspunkter og længe nok til at mor og far ku' nå at ligge i solen og i poolen. Så var de glade. Ellers spiste de næsten bare hele tiden. Så mor er blevet endnu tykkere, og far har smidt bæltet. Det har han ikke brug for længere, siger han. Det må ha' været en god ferie. 


Min mor havde ikke nok mælk i sine bryster til at stille min sult, da jeg var en rigtig baby, derfor blev jeg et såkaldt "flaskebarn". Det har dog aldrig rigtig generet hverken mig eller mor (bortset fra at det koster kalorier at amme, og mor siger, at det med flasken er en af grundene til, at hun stadig er tyk (dét, og for meget (chokolade)kage).. 
Nå men altså, hun har valgt at se det positive i situationen og ovenstående billede er en af disse situationer.. Tænk at smide et mælkefyldt babs helt derned i vognen til mig?! Eller stå med mig i armene blandt kæmpetissemyrer og græshopper i stegene sol.. Næh du, flaske!! 

Endnu engang får mor og far noget lækkert, og jeg får bare mælk.
    Ahr men.. Jeg vil da også hellere ha' haft frisklavet citronlemonade... 

                             Lækkermåååås!

                    Thumbs up for det her ferie!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar