tirsdag den 6. maj 2014

Den fødte fly-svømmer

Efter at Agnes nu gennem længere tid har måtte stille sig tilfreds med at tørsvømme flyben på sofaen/legetæppet/skødet af mor/puslepuden/whereever, fik hun idag endelig lov til at komme en tur i vand  igen og praktisere sin kunnen dér.

For første gang tog mødregruppen nemlig på tur (stemmer dog for nybagte boller med smør og spandevis af kaffe til næste tirsdag igen!), og turen gik til Frederiksberg Svømmehal med 5 små vandglade poder. 
I dagens anledning følte Agnes for some reason sig fristet til at vise de andre mødregruppe-medlemmer, at hun rent faktisk besidder et ordentligt organsystem inkluderende ganske fornuftige lunger.. Lunger, der kan skrige! Ca. 10 min før badning (der var brun alarm) og 5 min efter badning satte hun sirenen til, og gjorde mor her lettere forlegen og en kende febrilsk.. "min unge græder da ikke!?". 
Og sandelig ser man, at det pludselig er én selv, alle de andre mødre står og skæver til, og man ved bare, at de tænker, "pyh, godt det ikke er MIN unge". For det tænker jeg selv.. når andres unger skriger altså. Dét, og så som regel også: "så hold dog mund!".. Men idag var det altså min unge.. Stakkels unge. 

Jeg var derfor også lettere nervøs for, hvordan hun ville være i poolen (det koster jo satme 62 kr pr. gang, så ikke om hun ville få lov at slippe!). Men altså.. Hun er jo en fisk i vandet. Straks blev hun glad, og noi, hvor hun kan plaske. Og svømme fly (næsten). Eneste ulempe var dog, at vi ikke rigtig ku' socialisere med de andre 7 babyer i poolen, da Agnes simpelthen var for vild. 
Sej baby. Jeg kan slet ikke vente til, at jeg skal sende hende afsted til ordentlig svømning, og pace hende gennem div. hold, indtil hun havner på 1. holdet og gør alle de andre babyer til skamme. Eller.. De andre unge må det jo så blive til den tid. Hm.. Måske kan jeg faktisk godt vente lidt alligevel. 

Efter en gang øllebrød med bananmos rullede bettemusen øjnene en enkelt gang rundt i hovedet og gik så kold i barnevognen i netop så lang tid, at jeg kunne nå en kop kaffe og en sandwich på café. Tak Agnes. 

Skøn og trættende dag. Og som den overordentligt dårlige "blogger" jeg er, har jeg ingen billeder af event'en.

God tirsdag aften..

(Og til de veninder, der i aften skal se Justin T. i Parken.. - Jeg er IKKE misundelig. 
Næh, for jeg har da bare kaffe, ulæste blogindlæg, en bebs, der sover, og sofaen helt for mig selv. Ha.
Hvad mere ku' man ønske sig måske?! ... Udover at se Justin i Parken altså...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar