torsdag den 10. april 2014

Sovevaner, spisevaner og fe-ri-e! :)

Nu er bettemusen, heldigvis, begyndt at sove middagslur igen. Ikke 4 timer, som hun gjorde engang, men det kan jeg vist næppe heller forlange, når hun stadig også sover formiddagslur (og hvornår sku' hun så også ligge på maven måske!?).. Bedst, når hun har én vane, så laver hun den om og får en ny.. Men nå, jeg skal vist bare generelt være glad og tilfreds med, hvordan hun sover, sådan helt generelt!

Nu (kl. 16) skal jeg dog nok næppe regne med, at hun sover før end, når det er tid til at sove til nat.. Om 4 timer. Det er alligevel også ret lang tid, når farmand er på job. Hm.

Vi må koge lidt grød. Og pakke lidt ting. Imorgen skal Agnes nemlig ud på sin første ferie (hvis man ikke inkluderer div. ferier hos mormor&morfar og farmor&farfar altså). Vi skal i sommerhus et sted på Sjælland (vi har været der 3 gange før - ja, ikke Agnes jo - men jeg er, trods det, ikke heeelt sikker på, hvor det egentlig befinder sig). Vi skal afsted sammen med farmor&farfar og faster og onkel og kusinerne.. Det bli'r dødhyggeligt!! Forhåbentligt.. That is, hvis det da ikke bare bli'r én stor galeanstalt med skrigende unger (Agnes har det med at sympati-græde f.eks. Det er vist typisk for babyer generelt, men ikke desto mindre ret dumt) - tre piger i alderen knap 3 år, 5 mdr og 3 uger. Pyhh.

Ej, det skal nok blive hyggeligt! Om ikke andet er der med garanti god mad og lækre sager i 5 dage;)
Bare mega irriterende, at faster allerede to uger efter fødsel er gået på kur - det gi'r ligesom temmelig dårlig samvittighed til en anden mor, der fødte for godt 5 måneder siden. Men, den mor har dog just i denne uge været ude at løbe. Hele 2 gange endda! Det var kun lidt hårdt, og hun tissede kun lidt i bukserne (pjat...!?). Men det må vist være vejen frem for at smide de sidste graviditetskilo. Jeg kan (og vil) bare ikke undvære god mad og kage. Ved siden af mig ligger Agnes pt og er ved at konsumere æsken fra en gang chokolade, men not to worry, chokoladen er forlængst væk. Det er vi et par stykker herhjemme, der sørger for. Men hey, det var en 80% chokolade, og kun 100 gram. Måske næsten lidt sundt. Er det ikke noget med, at chokoladebønnen er en frugt!?

Nu vil Agnes og jeg i køkkenet og lave kartoffel/gulerodsmos (hvem sagde lige "mega mums"?! Ja, ikke mig i hvert fald..).

"Hva' søøøren er nu det?", tænker min lille køkkenhjælper vist.

"Nåeh, den er til munden! Ligesom ALT andet, selvfølgelig".


Happy happy torsdag derude! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar