fredag den 14. marts 2014

Og det skete i de dage..

.. i marts engang, at den lille pige Agnes, fyldte 4 måneder lang...

Ret præcist d. 1. marts. Det burde være ganske ligetil at huske, faktisk. Og alligevel er det endnu engang sket, at Agnes' månedsbillede er blevet til:

AGNES, 4 måneder og 9 dage:
Hvem sagde lækkermås!?
MEGA lækkert med tåfnuller..
Vi har, udover 4 printede billeder (5 faktisk, da fotografen sendte et forkert), bestilt en CD-rom med alle de billeder, der i sin tid blev taget at Agnes til hendes første fotosession. Af en eller anden årsag var det åbenbart halv pris, da vi havde købt tilbuddet på Lauritz.com. Cool nok. Det gi'r dog umiddelbart ingen mening - det var ingen steder oplyst i dealen, at alt udover denne var halv pris, og i forvejen har fotografen jo nok ikke just tjent sine bedste penge på os.. Men nå, hvad koster sådan en blank cd-rom..? 10 øre? Hvorom alting er, så fik vi alle billederne til den nette sum af 600 kr.
Kom igen alle ikke-særlig-konkurrence-dygtige-fotografer på Frederiksberg!

Så nu sidder jeg lidt og overvejer, om man allerede nu bare sku' lave sådan en modellabog (I ved, sådan en alle modeller med respekt for sig selv har, og som de kan vise frem til potentielle arbejdsgivere..) - bare så man er lidt forberedt, når de store modehuse snarligt ringer og vil anvende Agnes som forsidemodel for deres nye baby-Burberry-kollektion.. Eller lignende.

Hm.. Dette bærer jo SLET ikke præg af, at det er Agnes' moderlige ophav, der sidder ved tasterne.. *host host*. Ikke fordi, er sikker på, at enhver uvildig person på gaden vil give mig ret.. Så sent som igår, havde vi f.eks. lige en fremmed mand inden for døren (han sku' købe et bord, vi har haft til salg på DBA. Tak mand).. Og det første manden siger er: "næh, hvor er han kær!". Ja tak, det synes vi nemlig også. Og så bilder jeg mig jo ind, at man ikke behøves sige sår'n, hvis ikke fordi man mener det. Så ku' man jo f.eks. bare ha' sagt noget som: "næh, sikke da en lille en I der har Jer". Helt objektivt.
(og jovist, han sagde muligvis nok "han" om Agnes, men altså.. Til hans og Agnes' forsvar, så havde vi også puttet hende i grønt nattøj. Det er faktisk heller ikke helt fair).

- Billedet som fotografen så fint havde fremkaldt og tilsendt..

Men ahr hva', hvorfor i alverden sku' vi bestille dette billede, når der var SÅ mange andre gode? Der var sågar et ala dette, hvor hun, modsat her, tilmed kigger op, således at man kan se hendes smukke fjæs.. Fjollede fotograf.

2 kommentarer:

  1. Hun er dælme da lækker! Selv "Big Fat Gypsy Baby-Wedding" outfit.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg forstår virkelig heller ikke, hvordan hun er blevet så lige-til-at-spise-lækker..!? Selv som gypsy ja! ;)

      Slet