mandag den 2. december 2013

Sovetryne

... eller social angst?

I dag havde Agnes og jeg besøg af et par veninder, Jette og tante Alice. De kom med dejlig frokost, og det var skønt skønt med et afbræk fra kun at være mig selv og Agnes i sofaen...
Jeg kan dog efterhånden ha' lillepigen mistænkt for noget socialfobi..! Pigerne var her i ca. 4 timer, og Agnes var kun kortvarigt vågen for at spise (den klarede tante Alice desuden. Der er hyggelige - og praktiske - fordele ved at ha' et flaskebarn!), og hun havde altså lige sovet i knapt 2 timer op til pigernes besøg også. Ligeledes opførte hun sig i går, da vi var på besøg hos venner. Da havde jeg næsten faderen mistænkt for at ha' givet hende en lille sovepille eller to.. Hun var stort set kun vågen for at få flaske eller for at defækere..
Til gengæld vågnede hun op idet pigerne i dag stod i entreen og trak i overtøjet, og var herefter vågen i 2½ time i træk. Hm.


Tante Alice står for maden til den lille..

... og Jette lavede mad til os andre! Mums. Og i bedste blogstil er det selvfølgelig dokumenteret med et billede (en rigtig blogger havde selvfølgelig taget et close-up og fotoshoppet en smule.. Næste gang!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar