tirsdag den 26. november 2013

Ny blog med lillepigen Agnes..

Teenage-Agnes?!

Jeg har besluttet at lave en lille og uhøjtidelig blog med dokumentation af, hovedsagligt, Agnes' hverdag.. "Ahh, kedeligt nok", tænker du så måske..? Og tjah, muligvis. Agnes har en ret triviel hverdag, og er temmelig afhængig af undertegnedes overskud og kreativitet. Og det er ikke altid lige stort..
Så egentlig bunder dette blog-påfund mest i, at jeg forudser en fremtid, hvor Agnes kommer til mig som teenager og spørger om det virkelig kan passe, at jeg voksede op i en tid, hvor vi havde fællestoilet i gården, fyrede ovnen op med brænde og fjernsyn var noget vi så i sort/hvid hos naboen, og sår'n, nu hvor det eneste bevis på hendes spæde barndom består i en håndgribelig og old-fashion "Barnets Bog"..! Og nej, det er jo altså ikke helt virkeligheden. Agnes' mor voksede trods alt op med en Commodore 64'er som første computer, fik sin første mobil i 9. klasse og havde fra en relativ ung alder adgang til internettet, og det for kun en 10'er i timen til sparegrisen, hvis hun ville benytte sig af det - way ahead of sort/hvid-TV!! Den store, fagre, digitale verdens spæde start...
Og nu sidder jeg her i år 2013 med en lille baby-Agnes på skødet, imens bloguniverset på nettet har sine storhedsdage. Og så kan jeg da næsten ikke, slet ikke som 1. gangs-mor, forsvare kun at dokumentere lillepigens barndom via håndskrevne papirssider, gemte lykønskningskort og udprintede billeder... 
 
Derfor får I her:

"Agnes' digitale univers"...
 
 
... for hvem det end, udover teenage-Agnes, måtte vedrøre og interessere.. (bedsteforældre måske? Onkler..? m.fl...?!)
 
 
Bloggen vil som nævnt indeholde dokumentation af lillepigens hverdag, men ender muligvis ud med at være et sted, hvor undertegnede viser billeder af nybagte cupcakes og hjemmestrik...! I typisk blog-stil.
 
I sidste ende vil denne blog dog nok faktisk alligevel ende hos Agnes i udprintet stand, da den næppe består om 13 år.. Men lad nu det ligge!
 
God læselyst til fremtidens Agnes m.fl.

- Tenna, mor til baby-Agnes :)

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar