søndag den 19. januar 2014

Weekend..

Agnes og jeg har nydt weekenden.. (egentlig bli'r "fænomenet" weekend relativt irrelevant når man er på barsel. Men ikke desto mindre..

Fredag var jeg på café med en mandlig (uhh!) kollega, super hyggeligt. Agnes var selvfølgelig også med (det er jo hendes blog - hendes historier!?), men hun sov samtlige 3 timer og mere til. Men det er nu engang også nemmere at drikke varm latte med begge hænder fri, så det gjorde ikke spor.

Lørdag mødtes vi med tanterne Bramming på Strøget og shoppede og hyggede.. Vi mødtes kl. 13, og ca. klokken 17.30 besluttede Agnes sig for at vågne (man sover MEGA godt i baby-kareten!) - det faldt i god jord hos tøserne, og hun viste sig som en glad lille baby! :) Lige indtil hun blev sur altså. Ak. Sådan for alvor sur, med tårer, der løb ned af kinderne. Nå. Men vi havde da også fået shoppet en del, så vi var egentlig klar til sofa, mad og håndbold i TV sammen med farmand.

Agnes på "Joe & the Juice" (københavnsk hipstercafé). 
 Den opmærksomme læser lægger selvfølgelig mærke til den prangende hårpragt som lillepigen er ved at anlægge sig.
(tøserne var ikke imponerede dog.. Det var nok faktisk det, der gjorde Agnes så ked..)

Søndag tilbragte vi aaalt for mange timer i sengen.. Vi kom vist for alvor først ud af fjerene omkring 11.30. Ups. Men hva' søren, det skal udnyttes, når baby sover!

Herefter gik vi en lang tur med barnevognen. Ned igennem Frederiksberg Have, hvor vi fodrede ænder, igennem Søndermarken og ned til Carlsberg.
Det var Agnes' første tur på Carlsberg.. (Og ja, I know, hun er temmelig ligeglad og sov desuden også gennem hele gåturen.. Faktisk har jeg efterhånden erfaret, at det er temmelig svært at lave en blog om baby. Baby kan jo ingenting, oplever ingenting, siger ingen sjove ting, og sover mestendels..!).

Hesten "Louis X-tra Jern" (yup, det hedder den altså!) hilser på Agnes, og ku' da egentlig godt tænke sig at guffe sådan en stofble..

Fortsat god søndag aften!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar