onsdag den 29. januar 2014

Rotter på loftet.. Eller i barnevognen måske!?

Der har været en del polemik i medierne de seneste par dage, om hvorvidt man bør lade sine små børn sove middagslur ude i den forfærdeligt kolde polarvinter(?!), der hærger DK i disse dage..
Nåja, og ikke nok med risiko for frostbite og frosne bussemænd – nu skal man også forholde sig til, at ens lille elskling kan risikere at blive spist af rotter under middagsluren..  
Suk. Det er IKKE nemt at være mor!

Her sover bettemusen dog stadig ude – bevares, hun har lidt røde kinder, når hun kommer op fra sin lur, men hvem er nogensinde død af det måske!? Og hun sover så godt dernede (aka nede i gården).. Og mor nyder det!

Det var selvfølgelig et emne under tirsdagens  mødregruppe-komsammen..  - dét, samt DR3’s live-show af en provokeret man-birth.. Altså, ikke fødslen af en mand, men et forsøg, hvor to mænd får klistret smertestimulatorer på maven, for så at opleve smerter tilnærmelsesvis svarende til en kvindes veer under en fødsel. Det så ganske realistisk ud, faktisk. Vi var i hvert fald alle enige om, at de så ud ganske, som vi følte, at vi havde det! Meeen, ”the ring of fire” (altså, SELVE fødslen) - dét manglede li’som lige. Og hvordan forsøgets jordemoder kunne negligere det og kalde det  ”en lille del af en fødsel” var for os alle et mysterium. Har kvinden ikke selv født måske?! Jo jo, en lille del af en fødsel, når man regner i timer og minutter, men ikke desto mindre en stor del af smerten!
Men nå, lad nu det ligge.. Bette-tøsen er heldigvis forlængst født - og endnu ikke spist af rotter. Alt godt.


Det er blandt andet disse to artikler, der er blevet bragt:


- "Ind med barnevognen - kulden kan være farlig."



Ingen kommentarer:

Send en kommentar